Д-р Љупчо Бојаџиев ја предаде должноста на новиот градоначалник Тодорче Николовски

Понеделник, 08 Ноември 2021 16:14 Оливер Арсовски 0 Коментари
Печати

Во кабинетот на градочалникот на Кратово, денеска се одржа примопредавањето на функцијата градоначалник, каде досегашниот прв човек на градот д-р Љупчо Бојаџиев ја предаде должноста на новиот градоначалник Тодорче Николовски.
Екс-градоначалникот Бојаџиев го информираше Николовски дека Општината ја презема без денар долг, а со 12 милиони денари пари кои веднаш може да бидат искористени за продолжување на некои започнати проекти.
alt

Сподели