ВО 1991 ГОДИНА ТРОЈЦА ВРАБОТЕНИ „ИЗДРЖУВАЛЕ“ ЕДЕН ПЕНЗИОНЕР, сега тоа го прават 1,7 вработени

Четврток, 05 Мај 2022 12:42 Оливер Арсовски 0 Коментари
Печати

alt

Сподели