gogo

A+ R A-


Музичко-поетска вечер во Кратово (сабота, 20 час)

20,00 - Кратка најава на водителот околу проектот, ги поздравува присутните

и го поканува градоначалникот на општина Кратово да се обрати на публиката и да ја отвори вечерта.

20,05- Обраќање на градоначалникот на општина Кратово

20,10 – Најава на Програмата и учесниците

20,15 – Читање поезија

20,20 - Настап на солистот Д-р Мице Дудучки во придружба на “Кратовски

тамбураши“

20,30 - Читање поезија

20,35 – Настап на Мила Серафимовска

20,40 – Читање поезија

20,45- Настап на Томислав Нешковски

20, 55 –Читање поезија

21, 00- Настап на Дуо гитари “Дубл ВВ“

21, 10 –Читање поезија

21,15 – Настап на Боби Серафимовски

21,25 - Читање поезија

21,30 – Настап на оркестарот “Кратовски тамбураши“

alt

Додади коментар


Кодот на сликата Освежи

© 2015 - Аберџија. Сите права се задржани.  Порталот е хостиран и спонзориран од Surfree. Креиран од Мартин Марковски.