Дежурни маркети и ресторани за набавка на намирници за време на викендот

Четврток, 09 Април 2020 12:53 Оливер Арсовски 0 Коментари
Печати

Следниве четири маркети на подрачјето на општина Кратово се пријавија за достава на намирници до домовите на граѓаните кои ќе изразат интерес. Заинтересираните може да ги контактираат на броевите подолу.
Роберт Дац 078 309 309 (Роберт Крстевски)

Три Срца Коперација 070 530 469 (Јовче Бошков)

Страцин Промет 071 339 405 (Гордана Лазаревска)

Ѓак Комерц 070 481 602 (Тоше Васиљковски)
Ресторани кои ќе доставувааат храна до домовите на граѓаните во Кратово се:
Ресторан Александрија
070 494 393 – Зоран Стаменков
Гостилница „Кај Спиро“
077 706 108 – Иван Спировски

alt

Сподели