140 години од раѓањето на Павел Шатев - научна трибина и изложба во Кратово

Вторник, 14 Јуни 2022 17:59 Оливер Арсовски 0 Коментари
Печати

https://www.opstinakratovo.gov.mk/wp-content/uploads/2022/06/%D0%88%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%9F%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB-%D0%A8%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B2.jpg

Сподели