АНКЕТА - Граѓаните на Кратово го избираат својот приоритет од социјалната сфера

Сабота, 05 Мај 2018 16:13 Оливер Арсовски 0 Коментари
Печати

clip_image002

Општина Кратово е во подготвителни активности за аплицирање на проектот Општинско – корисна работа 2018 кој оваа година предвидено е да се реализира во периодот од 01 август 2018 до 01 февруари 2019 година. Со цел креирање на активности според потребите на граѓаните ја објавуваме веб страната Моја Општина (линк – http://www.moja-opstina.mk/) каде граѓаните може да гласаат за најприоритетни услуги од областа на социјалната сфера за кои сметаат дека им се најпотребни.

Сподели