Имате стара носија за продавање? Обратете се во Домот на културата во Кратово

Сабота, 10 Август 2019 12:48 Оливер Арсовски 0 Коментари
Печати

Домот на културата „Лазар Софијанов“ - Кратово врши откуп на народни носии од кратовскиот регион и пошироко.
Секое лице, кое располага со комплет или посебни делови од народна носија и воедно има интерес за продажба на истите, може директно да се обрати во Домот на културата „Лазар Софијанов“ - Кратово секој работен ден од 08 - 15ч.

alt
Сподели