Исчезнатата Маја Гичева од с.Филиповци се уште не е пронајдена

Среда, 26 Август 2020 10:43 Оливер Арсовски 0 Коментари
Печати

На ден 16.08.20 околу 16:30 часот во с. Филиповци (Кратово) исчезна 36-годишната Маја Гичева, мајка на две малолетни деца Д. Г(17) И Ф. Г(15) и сопруга на С.Г.
Маја домот го напуштила додека нејзинот сопруг бил на работа, синот во гаража, а ќерката во домот. На себе носела тренерки и влечки. Од тогаш наваму и се губи секаква трага. Ве молиме доколку некаде ја видите или имате било каква информациија да се јавите на 070 564 147 или во најблиската полициска станица.
П.С. Иако вчера проструи информација дека Маја е пронајдена, сепак, блиски луѓе до семејството Гичеви велат дека се работи за лажна информација и дека потрагата по неа продолжува.alt

 

alt

 

Сподели