gogo

A+ R A-


ПЗУ „Др.Ацо Доневски“ од Кочани лидери во воведување најнова технологија во медицината

Најновата иновација во ултразвучната технологија од корејскиот гигант Samsung, за прв пат пристигна во Македонија и тоа во ПЗУ „Др.Ацо Доневски“ - Кочани. (контакт телефон 075 304 349)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063697057693
Дигитален колор доплер ултразвучен скенер од PREMIUM CLASS, моќниот SAMSUNG V8, прв во својата класа со Single Crystal Architecture Technology со вклучени најнови опции:
* ClearVision
* MultiVision
* HQ Vision
* Strain +
* S-Shearwave imaging
* Auto IMT+
* Elastoscan +
* E-Strain
* Panoramic+
* MV Flow
* LumiFlow
Со ваква апаратура можат да се пофалат само врвните и докажани клиники.https://cdn.sanity.io/images/0sndtehc/production/e98c54c3c29384cb73618615aa318a4202e55bba-1406x1487.jpg

Додади коментар


Кодот на сликата Освежи

© 2015 - Аберџија. Сите права се задржани.  Порталот е хостиран и спонзориран од Surfree. Креиран од Мартин Марковски.