gogo

A+ R A-


ПРОГРАМА ЗА ПРОСЛАВА НА ПАТРОНЕН ПРАЗНИК СВЕТИ ЃОРЃИ КРАТОВСКИ

http://www.opstinakratovo.gov.mk/wp-content/uploads/2022/02/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0-2022-%D0%B0.jpg

http://www.opstinakratovo.gov.mk/wp-content/uploads/2022/02/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0-2022-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0-%D0%94%D0%90.jpg

http://www.opstinakratovo.gov.mk/wp-content/uploads/2022/02/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0-2022-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B2%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BA-%D0%94%D0%90.jpg

Додади коментар


Кодот на сликата Освежи

© 2015 - Аберџија. Сите права се задржани.  Порталот е хостиран и спонзориран од Surfree. Креиран од Мартин Марковски.