gogo

A+ R A-


Забава

Фотографија на Vlatko Jovanovski.

http://www.youtube.com/watch?v=tlIb7rBhuqM

http://www.youtube.com/watch?v=nS4J80AGLM8
http://www.youtube.com/watch?v=xrCU3iSd2c8
http://www.youtube.com/watch?v=zVmfX-w6XOQ
http://www.youtube.com/watch?v=IDdr4bl7CHE

altКратовецот Мартин Наковски - Тигар се закити со две медали на Интернационалниот натпревар „Street workout“ кој годинава се одржа во Куманово. Мартин се натпреваруваше во категоријата склекови каде го освои третото место, а првото место го доби во категоријата чучањ до 80...
Повеќе...
alt

http://www.youtube.com/watch?v=oTDLpF3PPio

https://i.ytimg.com/vi/td7T428JJXw/maxresdefault.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=3Z5csHR8-O0

http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2015/06/dragan-kojic-keba.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=ZNhUx_UYuSc

http://www.youtube.com/watch?v=X0Whj1IUXfY

http://www.youtube.com/watch?v=rm69_44jGgo

http://www.youtube.com/watch?v=pzkgrXFyzHk

http://www.youtube.com/watch?v=_5NQ300iZXo

http://www.youtube.com/watch?v=Wnz6AOyLhto

http://www.youtube.com/watch?v=zqJN9qnGZys

Страница 10 од 66

© 2015 - Аберџија. Сите права се задржани.  Порталот е хостиран и спонзориран од Surfree. Креиран од Мартин Марковски.